υπηρεσίες για κάθε ανάγκη προβολής

υπηρεσίες για κάθε ανάγκη προβολής

υπηρεσίες

O σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας ξεκινά μετά από λεπτομερή ανάλυση του αντικειμένου της επιχείρησής σας, οπότε και σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

O προγραμματισμός της ιστοσελίδας γίνεται με την χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και των πιο μοντέρνων τάσεων, με σκοπό να πετύχουμε μια σωστή εμφάνιση στους πιο δημοφιλείς browsers, σε διαφορετικές αναλύσεις οθονών, καθώς επίσης και στα πιο δημοφιλή smartphones.

Η ιστοσελίδα σας κωδικοποιείται με μέθοδο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, και καταχωρείται στις πιο κύριες (Google, Yahoo!, Bing κ.α.), έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να εμφανίζεται στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης.

Ανάλογα με το αντικείμενο σας, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του προφίλ της επιχείρησής σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως τα facebook, youtube, google+ κ.α., και να τα αντιστοιχίσουμε με την ιστοσελίδα σας, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και με συχνές ανανεώσεις, να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Δείτε ενδεικτικά παρακάτω μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει η Dazzlink:

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα πρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της κάθε επιχείρησης. Μια ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδας προκύπτει μέσα από την μελέτη της υπάρχουσας εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων σας, και αναδεικνύεται με την χρήση των σύγχρονων εργαλείων που έχουμε στην διάθεσή μας.

Περισσότερα

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε ταχύτατους και υπερσύγχρονους Virtual Private Servers που βασίζονται στην τεχνολογία Cloud Storage. Με χρήση μιας από τις πιο δημοφιλείς αρχιτεκτονικές Virtualization για υποδομές Linux. Υψηλό επίπεδο ασφάλειας, απόδοσης και ποιότητας υπηρεσιών με την ασφάλεια του Security Enhanced Linux.

Περισσότερα

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, για την αύξηση των πωλήσεών σας είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα πλεονεκτήματά του είναι απεριόριστα, αφού η λειτουργία του απαιτεί χαμηλό κόστος συντήρησης, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, και το κυριότερο είναι ότι μπορεί να προβάλλει τα προϊόντα σας σε παγκόσμια κλίμακα.

Περισσότερα

Ιστοσελίδες για πρόσβαση από ΑΜΕΑ

Κατασκευή Ιστοσελίδων πιστοποιημένων σε επίπεδο AA και AAA (Level AA Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 2.0 & Level AAA Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 2.0) και καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις των Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.

Περισσότερα

Δημιουργία Λογοτύπου

Η σωστή προβολή ενός προϊόντος, ξεκινάει από ένα καλαίσθητο και εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπο. Ένα σωστά σχεδιασμένο λογότυπο πρέπει να σας συνοδεύει σε κάθε μορφή επικοινωνίας με τους πελάτες σας, από τις κάρτες και τα επιστολόχαρτά, μέχρι την συσκευασία των προϊόντων, τα επαγγελματικά δώρα και την διαφημιστική προβολή σας.

Περισσότερα

Υπηρεσίες Προεκτύπωσης

Η παρουσία της εταιρείας σας μπορεί να ενισχυθεί με τα κατάλληλα εργαλεία, είτε πρόκειται για επιστολόχαρτα, φακέλλους, κάρτες ή και επαγγελματικά δώρα όπως ημερολόγια. Στην Dazzlink αναλαμβάνουμε το δημιουργικό των μακετών που χρειάζεστε, και αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία των εκτυπώσεων σε συνεργασία με μεγάλα τυπογραφεία

Περισσότερα

 • HTML 5

  HTML 5

 • CSS 3

  CSS 3

 • Joomla

  Joomla

 • Wordpress

  Wordpress

 • PrestaShop

  PrestaShop

 • Woocommerce

  Woocommerce

 • Adobe Photoshop

  Adobe Photoshop

 • Adobe Illustrator

  Adobe Illustrator

Επικοινωνία

Dazzlink

Web Design - Online Services

Οδηγίες Πρόσβασης

DAZZLINK
Web Design Online Services
Αριστείδου 27, 15234, Χαλάνδρι
210 6895 697 | mail[at]dazzlink.gr

Χρήσιμα

Ακολουθήστε μας
στα Social Media


Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Κατασκευής Ιστοσελίδων, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων & Υπηρεσιών Προεκτύπωσης
© 2007 - 2018 Dazzlink | All Rights Reserved