ενημερώστε το λογισμικό της ιστοσελίδας σας

ενημερώστε το λογισμικό της ιστοσελίδας σας

συμβόλαιο συντήρησης

Μια νέα υπηρεσία από την Dazzlink για να εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Αγοράζοντας ένα ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, σας παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν στον τακτικό έλεγχο της ιστοσελίδας σας, ωστε να εγγυόμαστε πάντα την λειτουργία της σελίδας σας στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας πάνω στην οποία δημιουργήθηκε, του προτύπου που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή και όλων των προσθέτων (λογισμικά τρίτων) που χρειάζονται για την προβολή της ιστοσελίδας σας.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία, καθώς όλες οι αναβαθμίσεις των εκδόσεων CMS (Joomla!, Wordpress, Drupal) αποσκοπούν στην διόρθωση σφαλμάτων (bugs) των προηγούμενων εκδόσεων καθώς και στην διόρθωση κενών ασφαλείας που εντοπίζονται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο συχνός έλεγχος μιας ιστοσελίδας για τις νεότερες εκδόσεις βοηθάει στην πιο ομαλή μετάβαση από έκδοση σε έκδοση όλων των λογισμικών και δεν διακινδυνεύεται η ασφάλεια των δεδομένων.

Συμβόλαιο Συντήρησης

από 100€ / έτος

Τι περιλαμβάνει η Υπηρεσία Αναβάθμισης Ιστοσελίδας;

  • Τακτικός Έλεγχος της έκδοσης του CMS και αναβάθμισή του στην νεότερη.
  • Τακτικός Έλεγχος της έκδοσης του Template και αναβάθμισή του στην νεότερη.
  • Τακτικός Έλεγχος της έκδοσης των προσθέτων (plugins) που έχουν χρησιμοποιηθεί και αναβάθμισή τους στην νεότερη διαθέσιμη έκδοση.
  • Backups και έλεγχος λειτουργίας παραμετροποιήσεων της ιστοσελίδας.
  • Αποκατάσταση Ιστοσελίδας με επαναφορά στην πιο σταθερή έκδοση αν κριθεί απαραίτητο.
Η υπηρεσία αφορά σε όλα τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας που έχουν γίνει από την ομάδα της Dazzlink. Ιστοσελίδες τρίτων web developers αναλαμβάνουμε μόνο μετά από έλεγχο της ιστοσελίδας σας. Όλα τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας της Dazzlink συνοδεύονται από 3 μήνες δωρεάν αναβαθμίσεων. Οι αναβαθμίσεις πρόσθετων είναι λογισμικά τρίτων developers και ενδέχεται να επιβαρύνουν την τιμή του συμβολαίου ανάλογα με τον τρόπο χρέωσής τους.
Κρατήστε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη για καλή λειτουργία και ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Dazzlink

Web Design - Online Services

Οδηγίες Πρόσβασης

DAZZLINK
Web Design Online Services
Αριστείδου 27, 15234, Χαλάνδρι
210 6895 697 | mail[at]dazzlink.gr

Χρήσιμα

Ακολουθήστε μας
στα Social Media


Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Κατασκευής Ιστοσελίδων, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων & Υπηρεσιών Προεκτύπωσης
© 2007 - 2018 Dazzlink | All Rights Reserved