ενημερώστε το λογισμικό της ιστοσελίδας σας

ενημερώστε το λογισμικό της ιστοσελίδας σας

συμβόλαιο συντήρησης

Μια νέα υπηρεσία από την Dazzlink για να εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Αγοράζοντας ένα ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, σας παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν στον τακτικό έλεγχο της ιστοσελίδας σας, ωστε να εγγυόμαστε πάντα την λειτουργία της σελίδας σας στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας πάνω στην οποία δημιουργήθηκε, του προτύπου που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή και όλων των προσθέτων (λογισμικά τρίτων) που χρειάζονται για την προβολή της ιστοσελίδας σας.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία, καθώς όλες οι αναβαθμίσεις των εκδόσεων CMS (Joomla!, Wordpress, Drupal) αποσκοπούν στην διόρθωση σφαλμάτων (bugs) των προηγούμενων εκδόσεων καθώς και στην διόρθωση κενών ασφαλείας που εντοπίζονται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο συχνός έλεγχος μιας ιστοσελίδας για τις νεότερες εκδόσεις βοηθάει στην πιο ομαλή μετάβαση από έκδοση σε έκδοση όλων των λογισμικών και δεν διακινδυνεύεται η ασφάλεια των δεδομένων.

Συμβόλαιο Συντήρησης

από 50€ / έτος *

Τι περιλαμβάνει το Συμβόλαιο Συντήρησης;

  • Μια Ετήσια Συνδρομή. Με την αγορά, παρέχεται αποκλειστικός κωδικός API Key για την πρόσβαση του Framework στις επικαιροποιημένες εκδόσεις.
  • Έλεγχος και ανανέωση της έκδοσης του CMS και αναβάθμισή του στην νεότερη.
  • Έλεγχος και ανανέωση της έκδοσης του Framework και αναβάθμισή του στην νεότερη.
  • Έλεγχος και ανανέωση των προσθέτων (plugins) που έχουν χρησιμοποιηθεί και αναβάθμισή τους στην νεότερη διαθέσιμη έκδοση.
  • Backups και έλεγχος λειτουργίας παραμετροποιήσεων της ιστοσελίδας.
  • Αποκατάσταση Ιστοσελίδας με επαναφορά στην πιο σταθερή έκδοση αν κριθεί απαραίτητο.
  • Akeeba Tool Professional Edition
  • Daily Audits της ιστοσελίδας
  • Εβδομαδιαίο Snapshot της ιστοσελίδας
* Η τιμή αφορά σε κάθε πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας Standard που έχει γίνει από την ομάδα της Dazzlink και φιλοξενείται σε server της Dazzlink.
Η τιμή για την υπηρεσία ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται κατά την διάρκεια του έτους. Η τιμή επιβαρύνεται σε έργα που δεν έχουν αναβαθμιστεί για μεγάλο διάστημα.
Μπορούμε να αναλάβουμε ιστοσελίδες που δεν έχουν κατασκευαστεί από την ομάδα μας, μόνο μετά από έλεγχο της ιστοσελίδας σας.
Οι αναβαθμίσεις άλλων πρόσθετων (addons) που είναι λογισμικά τρίτων (third party software) ενδέχεται να επιβαρύνουν την τιμή του συμβολαίου ανάλογα με τον τρόπο χρέωσής τους.

Είμαστε εδώ

Αν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την δημιουργία και την συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Κατασκευής Ιστοσελίδων, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων & Υπηρεσιών Προεκτύπωσης
© 2007 - 2021 Dazzlink | All Rights Reserved
Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.