κατασκευή ιστοσελίδας στα μέτρα σας

κατασκευή ιστοσελίδας

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα πρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της κάθε επιχείρησης. Μια ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδας προκύπτει μέσα από την μελέτη της υπάρχουσας εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων σας, και αναδεικνύεται με την χρήση των σύγχρονων εργαλείων που έχουμε στην διάθεσή μας. Γι' αυτό, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας ξεκινά μετά από λεπτομερή ανάλυση του αντικειμένου της επιχείρησής σας, οπότε και σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με την χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και των πιο μοντέρνων τάσεων, με σκοπό να πετύχουμε μια σωστή εμφάνιση στους πιο δημοφιλείς browsers, σε διαφορετικές αναλύσεις οθονών, και συσκευών (tablets - smartphones).

Η ιστοσελίδα σας κωδικοποιείται με μέθοδο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, και καταχωρείται στις πιο κύριες (Google, Bing κ.α.), έτσι ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισής της στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης.

Ανάλογα με το αντικείμενο σας, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του προφίλ της επιχείρησής σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως τα facebook, youtube, google+ κ.α., και να τα αντιστοιχίσουμε με την ιστοσελίδα σας, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και με συχνές ανανεώσεις, να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Από την απλή προβολή του προϊόντος σας μέσα από την ιστοσελίδα σας, ως την τελική διάθεση του μέσω ενός δικτύου online πώλησης.

Δείτε εδώ τι περιλαμβάνει ξεχωριστά κάθε πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία

Dazzlink

Web Design - Online Services

DAZZLINK
Web Design Online Services
Αριστείδου 27, 15234, Χαλάνδρι
210 6895 697 | mail[at]dazzlink.gr

Χρήσιμα

Ακολουθήστε μας
στα Social Media


Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Κατασκευής Ιστοσελίδων, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων & Υπηρεσιών Προεκτύπωσης
© 2007 - 2018 Dazzlink | All Rights Reserved