υπηρεσίες προεκτύπωσης

Branding

Δώστε έμφαση στην επικοινωνία σας!
Η παρουσία της εταιρείας σας μπορεί να ενισχυθεί με τα κατάλληλα εργαλεία, είτε πρόκειται για επιστολόχαρτα, φακέλλους, κάρτες ή και επαγγελματικά δώρα όπως ημερολόγια. Στην Dazzlink αναλαμβάνουμε το δημιουργικό των μακετών που χρειάζεστε, και αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία των εκτυπώσεων σε συνεργασία με μεγάλα τυπογραφεία

Επαγγελματικές Κάρτες

Κερδίστε τις εντυπώσεις με ξεχωριστές επαγγελματικές κάρτες!
Η κάρτα σας αποτελεί ένα "δυνατό χαρτί" για την εικόνα σας. Όσο περισσότερο προσεγμένος ο σχεδιασμός της, τόσο περισσότερο ξεχωρίζετε και βάζετε τις βάσεις για να εμπιστευθεί ο υποψήφιος πελάτης σας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Σεβόμαστε την εμπορική σας ταυτότητα, και κρατώντας τα κύρια χαρακτηριστικά της, ενσωματώνουμε ξεχωριστό σχεδιασμό για να κάνουμε την εικόνα σας να ξεχωρίζει.

Διαφημιστικά Έντυπα / A5 Flyers

Διαφημίστε την επιχείρησή σας, με ξεχωριστό σχεδιασμό, και χαμηλό κόστος!
Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης αλλά και προώθησης είναι τα έντυπα φυλλάδια. Με ποικιλία διαστάσεων χαρτιού, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για flyers, μπροσούρες ή και πολυσέλιδους καταλόγους. Εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε κάθε διαδικασία μέχρι και αυτήν της εκτύπωσης, και να σας παραδώσουμε το υλικό έτοιμο προς χρήση χωρίς να χάνετε τον χρόνο σας.

Διαφημιστικά Έντυπα / A4 Τρίπτυχο

Σχεδιάζουμε τρίπτυχα φυλλάδια ώστε να περιέχουν όλες τις πληροφορίες που θέλετε να δείξετε!
Προωθήστε πλήρως την υπηρεσία σας με ένα τρίπτυχο φυλλάδιο μεγέθους Α4 (δύο διπλωμάτων). Εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε κάθε διαδικασία μέχρι και αυτήν της εκτύπωσης, και να σας παραδώσουμε το υλικό έτοιμο προς χρήση χωρίς να χάνετε τον χρόνο σας.

Rollup Banners

Μοναδική λύση προβολής με μοντέρνα εμφάνιση!
Ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας σε εκθεσιακούς χώρους ή για την προβολή προϊόντων - υπηρεσιών στον δικό σας χώρο. Αναδιπλούμενα πανώ σε μηχανισμό αλουμινίου με πρακτικό σύστημα μεταφοράς για την ξεχωριστή προβολή σας.
Αναλαμβάνουμε να σας κατασκευάσουμε ψηφιακά τις μακέτες για την έντυπη προβολή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Dazzlink

Web Design - Online Services

Οδηγίες Πρόσβασης

DAZZLINK
Web Design Online Services
Αριστείδου 27, 15234, Χαλάνδρι
210 6895 697 | mail[at]dazzlink.gr

Χρήσιμα

Ακολουθήστε μας
στα Social Media


Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Κατασκευής Ιστοσελίδων, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων & Υπηρεσιών Προεκτύπωσης
© 2007 - 2018 Dazzlink | All Rights Reserved