Δωρεάν SSL στα πακέτα Ιστοφιλοξενίας


Αρθρογραφία: Αντώνης Παυλίδης
Δημοσιεύθηκε: 23 Μαΐου 2017
  • Blog
  • Δωρεάν SSL στα πακέτα Ιστοφιλοξενίας

Αυξάνουμε το επίπεδο ασφάλειας της ιστοσελίδας σας με δωρεάν εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL στον server φιλοξενίας.

Στην Dazzlink η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας και η προστασία των δεδομένων σας, αλλά και των επισκεπτών σας είναι μέγιστη προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, από σήμερα, η Dazzlink εγκατέστησε πιστοποιητικο SSL στον server που φιλοξενεί τις σελίδες και προσφέρει σε κάθε ετήσιο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας ενεργοποιημένο πιστοποιητικό ασφάλειας. Το όφελος είναι πολλαπλάσιο, αφού πλέον:

  • Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από και προς την ιστοσελίδα σας όπως στοιχεία σύνδεσης, στοιχεία επικοινωνίας, ή ευαίσθητα στοιχεία πληρωμών σε ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ασφαλή.
  • Οι επισκέπτες εμπιστεύονται περισσότερο μια ιστοσελίδα με ενεργοποιημένο SSL.
  • Το SEO της ιστοσελίδας σας ενισχύεται, δεδομένου ότι η Google αξιολογεί καλύτερα τις ιστοσελίδες που έχουν εγκατεστημένο SSL, αλλά σκοπεύει και να τις επισημαίνει έντονα ως ασφαλείς ή μη ασφαλείς στο διαδεδομένο πρόγραμμα περιήγησής του, το Google Chrome.
om.sg/main.html" target="_blank">Kinetic ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον concept: Ενα ταξίδι στον ανεξήγητο κόσμο της σχιζοφρένειας.

Newsletter

Βρίσκετε ενδιαφέροντα τα άρθρα μας;
Κάντε εγγραφή παρακάτω.
Στέλνουμε 1 μήνυμα κάθε Δευτέρα!
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα σας. Δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και μισούμε το spam. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην πολιτική απορρήτου μας

Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Κατασκευής Ιστοσελίδων, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων & Υπηρεσιών Προεκτύπωσης
© 2007 - Dazzlink | All Rights Reserved
Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.